Nyval och omval av styrelse + Verksamhetsplan 2022

Lördag 19 mars 2022 var det årsmöte på Mariagården i Katrineholm.

Till styrelse för år 2022 omvaldes: Ebba Johannesson ordförande, Helene Björkqvist sekreterare, Anne-Marie Karlsson kassör, Kristina Filipsson vice ordförande + redaktör för Dialogen fortsätter, Bodil Ivarsson ledamot, Anita A-Stenfors ledamot + Hemsida/FB och så valdes fyra nya ledamöterna in i styrelsen: Birgitta Åberg-Andersson, Ebba Tannlund, Ingrid Björkegren Fröde och Jenny Manitski.

Kristina Malmnäs, Solveig Enberg, Warja Ensjö och Agneta Arvidsson har avgått från styrelsen och självklart blivit avtackade!

De viktigaste punkterna för verksamheten 2022

* Utställningen ska som vanligt vara öppen varje lördag och söndag kl. 13 – 16 i juni, juli och augusti, men inte midsommarafton & midsommardagen sommaren 2022.

* Utställningen ska göras om och bli mer tillgänglig för personer med synnedsättning. Vi har fått 85 000 kronor av Riksantikvarieämbetet för detta arbete. Arbetet har påbörjats i mars 2022.

* Vecka 24 har vi en sommarkurs precis som många gånger tidigare, men i år för första gången på Lilla Ulfåsa. Kursen är fulltecknad. Mer info om kursen finns i inlägget här nedanför.

* En söndag i mitten av maj kommer en samling genomföras på Rosenhane för alla som varit värdar på utställningen och för alla som vill bli utställningsvärd.